Have moved to http://sweetlilcraft.blogspot.com/ See you there..

Friday, September 3, 2010

Pencil boxes and Wrislet pouch

Salam semua,

Ni lagi hasil tangan yang sudah siap sebulan lepas. Semuanya dah diposkan kepada tuan punya.



Ni satu set pink yang ditempah oleh Syamila, satu pencil box dan satu lagi wrislet pouch. Sulam nama Fatin Amirah pada pencil box. Harap Syamila dan adiknya berpuas hati. Terima kasih ye ^_^




Ni pulak ditempah         oleh mamafami untuk anaknya Fatin. Pencil box ni Fatin nak hadiahkan pada kawannya yang tinggal di Australia. Design direka oleh Fatin sendiri. Kreatif orangnya kan.. ^_^






Ni bahagian depan, ada sulam nama Isabelle dan buaian di bawah pokok yang menghijau.  Bahagian tepi  kiri ada bulan dan matahari di sebelah kanan. (gambarnya saya tak muat turun kat sini)







Yang ni pulak bahagian belakang. Suasana malam hari di bandar. Kat bawah tu bangunan yang diserikan dengan cahaya lampu dan ditemani bulan dan bintang.. ^_^.


Ohya, ada satu poket boleh buat isi duit syiling.  Kiranya ni kali kedua Mamafami tempah dengan saya. Terima kasih Ma ^_^

2 comments:

  1. Cantiknya fabrik pencil box dan wrislet tu. Sweet...! :)

    ReplyDelete