Have moved to http://sweetlilcraft.blogspot.com/ See you there..

Tuesday, July 28, 2009

Kain baru untuk Tempahan Tote bag, Pouch atau Purse


us1. Colorful Stripes - out of stock
us2. Keepsake Calico - out of stock
us3. Stonehill Collection - a few


us4. Project Runway Button - (a few)
us5. Cupcakes in pink - (a few)
us6. Cupcakes in black - (a few)


us7. Heidi Grace Collection, Birdie. (out of stock)
us8. Heidi Grace Collection, Flowers in Dark Brown. (out of stock)

Kain-kain ni bukan untuk dijual ye.
Ini adalah kain terbaru dalam simpanan untuk tempahan tote bag, pouch dan purse.
Imported dari US.
Kain adalah terhad. Kain bernombor 1, 7 dan 8 cuma ada 1/2 yard dan yang lain hanya Fat Quarter.
Kain mungkin tidak akan re-stock, jadi cepat2 tempah untuk tote bag, pouch atau purse ye ^^.
Terima kasih..


6 comments:

  1. Wan Anis SorfinaJuly 28, 2009 at 4:06 PM

    canteknyaaaaa kain...

    ReplyDelete
  2. saye suke kain no 7 tu.
    lau wat tote bag leh x?
    nak pkai ntok raye nnt.

    bape harge dy?
    email sy : aku_molek92@yahoo.com

    ReplyDelete
  3. hello.
    just nak tanye from mane dpt stock kain2 nie.cantek lah.
    emmm.beli online or tempah kt kawan2 from US..
    emel saya:husna_lavender@yahoo.com

    ReplyDelete
  4. klau nk buat tote, purse or pouch brape harge die respectively??
    minat laa dgn fabric 1 & 7..chumeel :D
    my email: hanis_duckie@hotmail.com

    ReplyDelete
  5. nak tanya kat mane ye leh tempah buat bag yang kt reka sendiri ???? tlg jwb A.S.A.P ...... TQ

    ReplyDelete
  6. santeknye those fabrics!!! :0

    anyway, nak tempah gak 1 tote bag. nanti saya tgk2 lagi kalu ada kain yg berkenan. tapi nak tanya, tote bag tu reversible tak? tq

    ReplyDelete