Have moved to http://sweetlilcraft.blogspot.com/ See you there..

Wednesday, March 17, 2010

New Bag Patterns for Custom Order

A1,A3 - Tote bag
A2 - Pouch/make up pouch
A4 - Handbag


B1- Tote bag
B2 - Backpack

B3 - Bottle cozy

B4, B7 - Pouch

B5 - waist pouch

B6 - Drawstring bag

C1-C4 - Bags


D1-D5 : Diapers Bag


E1, E2 & E4 - Bags E3 - Pouch/Make up Pouch


F1&F2 - Diapers Bags




G1&G2 - Ipod cozy
G3&G4 - Backpack Bag / Diaper bags




Saya teringin nak jahit beg2 diatas, tapi belum ada kesempatan. Jadi, jika ada sesiapa yang berminat utk tempah beg2 diatas, boleh email saya. Saya dengan senang hati ingin jahitkan utk anda ^_^.
Harga beg bergantung kepada harga kain dan hiasan lain. Upah jahit bergantung kepada susah atau senang jahit sesuatu beg. Biasanya saya ambik Rm5-30.
Tempahan baru ni utk bulan 6 atau 7 keatas ^_^

Pilihan kain boleh tgk kat sini. Insyaallah, stok kain yang baru akan sampai bulan empat.
Kalau tak berminat dgn kain sedia ada boleh beritahu saya corak yg mcmana anda suka, insyaallah..saya cuba usahakan.

Have a nice day. Thank you (*v*)!




5 comments:

  1. omg!! cantiknye design bag2 tuuuu!! :23
    mencabar jugak nak menjait tuh..good luck bebeh!

    ReplyDelete
  2. wow!! saya juga teringin nak jahit beg2 itu.. tapi memang tak berkesempatan lagi.. good luck!

    ReplyDelete
  3. i like the ipod cozy!
    ade plastic ke cover lubang tu? ke biarkan berlubang je?

    ReplyDelete
  4. kak nk tnye lh...agak2 hrge for handbag - A4 n G4 tue brape?

    ReplyDelete
  5. a4-rm40 keatas
    g4-rm70 keatas.

    aduh,rasanya hari tu dah letak harga2 semua. mcmana boleh hilang ni?

    ReplyDelete